12 tropper kvalifisert til NM nasjonale klasser 2016

12 tropper kvalifisert til NM nasjonale klasser 2016

Holmen Tropp og Turn sto som arrangør av nasjonal troppskonkurranse for junior og senior som er kvalifiseringskonkurranse til NM junior nasjonale klasser. 210 tropper kjempet om å komme blant de 10 troppene som får delta i hver klasse/apparat i NM. Spenningen var stor mot slutten av hver klasse, med nesten kø foran storskjermen etterhvert som karakterene kom opp. Noen jublet høyt, andre håpet at det holdt og noen måtte skuffet se at 10. plassen ble 11. plass

IMG_1921Holmen Tropp og Turn sto som arrangør av nasjonal troppskonkurranse for junior og senior som også er kvalifiseringskonkurranse til NM junior nasjonale klasser. 210 tropper kjempet om å komme blant de 10 troppene som får delta i hver klasse/apparat i NM. Spenningen var stor mot slutten av hver klasse, med nesten kø foran storskjermen etterhvert som karakterene kom opp. Noen jublet høyt, andre håpet at det holdt og noen måtte skuffet se at 10. plassen ble 11. plass. Tidlig lørdag morgen var jentene igang. Det var mange gode prestasjoner, men også  utøvere og  tropper som bar preg av å ikke være helt i form etter påskeferien.  Heldigvis ble det ikke mange skader. Noen tropper imponerte med god teknikk og stil som lover meget godt for fremtiden.  Holmen sine jenter kvalifiserte 1 lag i tumbling og 1 lag i trampett.  Herreklassen avsluttet en lang lørdag kl. 2215 om kvelden.  Her var det ett jevnere nivå, men vi savnet dessverre en av favorittene til NM teamgym for herrer.  Holmen sine gutter kjørte bra igjennom og tok en forholdsvis klar 1. plass i alle apparatene.  2. laget kjørte også bra og kvalifiserte seg både i tumbling og trampett.  (5/5)

Søndag var det miks-klassen sin tur.  Bra gjennomført av Holmen sine tropper. Begge lagene i tumbling og trampett kvalifiserte seg samt laget i frittstående.  Vi gratulerer utøvere og trenerteamet.  Nå blir det spennende frem mot NM nasjonale klasser i mai. Men før det skal Holmen delta i Nordisk mesterskap teamgym med junior herre og damelag.  Vi ønsker lykke til med forberedelsene.