4 gull i Buskerudtrampetten

Holmen Tropp og Turn deltok med mange rekrutter og juniorer i årets Buskerudtrampetten. Konkurransen samlet 900 deltakere fra hele Norge. Både junior guttene, jentene og rekruttene gjorde en god figur. Mange debuterte på dette nivået.

IMG_0815Etter å ha varmet opp og prøvd apparatene på fredag, måtte man gå rett i konkurransen både lørdag og søndag.   Det var litt spennende hvor stabile de var på øvelsene, men for de fleste gikk det bra.   Rekruttene imponerte i går med en 4. plass i tumbling.   Idag fulgte de opp med gull i frittstående.  Bra innsats av alle de andre troppene også – alle 4 troppene i hvert apparat.

I junior-klassen stilte vi også med mange tropper.  Jentene gjorde det som forventet, mens guttene stakk avgårde med seieren i alle apparater.  De gjorde en god konkurranse og viser fin fremgang fra NM junior tidligere i høst.  Noen av de hardeste konkurrentene fra NM junior deltok ikke, men det er ingen tvil om at guttene er i fremgang.  Gratulerer til alle utøvere og trenerteam.