Anne tok 2 sølv og Holmen bronse i Mälarcup

Årets Mälarcup samlet utøvere fra 7 nasjoner og 29 lag. Holmen deltok med 6 jenter - 4 i juniorklassen og 2 i Youth-klassen. Stor deltakelse, høyt nivå gjør at man er meget fornøyd med årets medaljefangst. 2 sølv i junior klassen og bronse i lagkonkurransen (uansett klasse).

img_5968Alle utøverne har vist stor fremgang i høst og resultatene har vært meget gode, men det var første gang mange var ute i en internasjonal konkurranse på lenge.   Jentene hoppet godt og Anne Tingvold kvalifiserte seg blant de 4 junior-utøverne som fikk kjøre finale.  Mari Kanter var rett bak.  I skranke kom de fleste seg greit igjennom, men her henger vi etter i forhold til både tyske, britiske, svenske, finske og danske lag.  I bom ble det dessverre noen som måtte i gulvet mens frittstående var veldig bra.  Anne og Mari kjørte igjen veldig bra frittstående og Anne fikk plass i finalen mens Mari var reserve.  I youth klassen var det spesielt en dansk jente og ett par finske som imponerte stort.  Her ble det ingen finaleplasser til våre jenter.   Anne satt ny pers og ble totalt nr 2 i junior klassen (delt) .  Vinner ble årets Nord Europeiske mester i senior så dette var gøy.

img_5961Laget tok bronse i lagkonkurransen.  Dette var en stor overraskelse, men desto mer gledelig. Holmen har vunnet alle lagkonkurranser i høst, så dette føyer seg inn i rekken av gode prestasjoner og som viser bredden i klubben.  Neste dag var det finaler.  Anne hoppet godt og ble nr. 4, mens i frittstående kjørte hun enda bedre og tok ett sølv etter årets Nord-europeiske mester. Jippi!   Det var en fornøyd gjeng som kunne nyte Stockholm resten av dagen.  Gratulerer til utøvere, sportslig ledelse og trenerteam.