Super turning på årets juleoppvisning!

Holmen Tropp og Turns 11. juleoppvisning ble gjennomført med 2 flotte forestillinger. 10 års jubileumet ble avsluttet med stinn brakke, fantastiske utøvere på alle nivåer og aldre, flott publikum, verdens beste dugnadsgjeng og supre trenere. Odin Horne ble Holmen T&Ts første æres-utøver. Mer informasjon kommer.

IMG_6459       Tusen takk til alle som var med på å gjøre årets juleavslutningen til en super dag for Holmen Tropp og Turns utøvere. To fulle forestillinger i Holmen Idrettshall viser mangfoldet og hvilken bredde vi har i vår forening. Vi er veldig stolte av alle og enhver.
En spesiell gratulasjon til Odin Horne som ble HT&T sin første æres-utøver – fantastisk med gull i NM 10 år på rad og medaljer 5 EM.
Gratulerer til Thea Mille som årets utøver og Julie Finnerud som årets trener.

Gratulerer til Håkon Zunder og Mikkel Ellertsen for den fantastiske prestasjonen å nå 50 NM titler.
En spesiell takk til verdens beste dugnadsgjeng. Supereffektiv rydding, gode kaker og vafler, blide og serviceminded gjeng. TUSEN TAKK.
En stor takk til alle våre fantastiske trenere som hver dag jobber for å utvikle våre gymnaster til det beste de kan bli og som gir sååå mange barn og ungdom gode opplevelser og utvikling i turnhallen og Gymlek-fabrikken. Tusen takk for en FLOTT dag!