Status Corona virus

11 mars:

Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om personer på kurs eller trening som er smittet av Corona, MEN vi velger allikevel å AVLYSE de åpne partiene fra og med i dag onsdag 11 mars ut uken.

Dette er for at vi som en idrettsklubb MÅ ta forholdsregler.

Partiene det gjelder er: aspirant, akrobatikk, teen acro/ cool gang og gym X.

Dette gjeldet også alle partier i gymlekfabrikken.

Vi holder våre medlemmer fortløpende oppdatert og ny beskjed vil bli gitt på hjemmesiden.

Om partier skal fortsettes holde stengt gir vi beskjed om førstkommende mandag. Vi har tett kontakt med kommunelegen i Asker og følger hennes anbefalinger.

Vi ber foreldre om å benytte seg av det fine været og gå seg en tur slik at dere ikke er tilstede i hallen.

 

9 mars:

I HTT er vi opptatt av å forebygge spredning av sykdom, og nå med Corona-viruset, ønsker vi å dele rådene fra Folkehelseinstituttet og Olympiatoppen til våre medlemmer, slik at vi sammen kan forebygge spredning av viruset.

Hvis du som utøver, trener, instruktør eller ansatt er blitt syk, du har hoste, sår hals, kortpusthet, feber, brystsmerter, og har vært i risikoområder som fastlandet i Kina, Singapore, Japan, Iran, Sør-Korea og Italia, skal du ikke komme på trening eller jobb. Dersom du har mistanke om at du kan være smittet av Corona-viruset eller noen du har vært sammen med, familie eller venner, har fått påvist viruset, skal du heller ikke komme til turnhallen. Det er viktig at du kontakter lege (fastlegen eller legevakt) og at du forholder deg til de rådene som de gir.

Dersom du føler deg syk, må du  gjerne kontakte administrasjon på admin@holmenturn.no for å få råd for veien videre.

Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om personer på kurs eller trening som er smittet av Corona, og at aktivitet i klubben går som normalt. Dersom vi blir oppmerksomme på at noen er smittet, setter vi inn tiltak for å begrense smitte. 

Forebyggende råd: