Flott innsats i kretsserien/KM for turn kvinner og menn samt KM i tropp

Det var en travel lørdag for Holmen Tropp og Turn. Klubben hadde over 50 deltakere med i turn kvinner og turn menn samt 30 stk. i KM i tropp. I tillegg arrangerte vi konkurransen for nærmere 400 turnere.

Kretsserien og KM turn kvinner og turn menn2015-10-31 11.42.55

Holmen stilte med sine kretsutøvere samt noen av Norges-cup jentene i lørdagens kretsserie/KM turn kvinner og turn menn.  De fleste jentene deltok i klassen hvor det dømmes utførelse etter LUM-stigen. Det var mye rosa i Holmen turnhall på lørdag morgen!

I tillegg deltok noen rekrutter i 11 og 12 års klassen, samt Victoria i klasse 1.

Mange av utøverne viste stor fremgang både på jente- og guttesiden. Det gror godt i de yngres rekker. I de klassene som blir rangert tok Mai Forberg en fin 2. plass i 11 årsklassen, mens Hedvig Saga  ble. nr. 4, Frida Strøm ble nr. 5, Elise Landa ble nr. 6. I klasse 12 år ble Bertine Markussen nr. 4, Amelia Garmann nr. 14 og Hanna Jenkins nr. 19.  I klasse 13 og 14 år tok Victoria von Krogh en flott 10. plass.

Vi gratulerer alle utøvere samt trenerne Kataryna, Egor, Pernille, Aleksandra, Eugeniya og  Artyom.

2015-10-31 11.44.03Glade gutter etter en flott konkurranse. Guttene viser stor fremgang under veiledning av Egor og Artyom. En stor takk til de flinke trenerne som gjør en super jobb.

 

 

 

KM troppsgymnastikk

Holmen stilte kun med 1 senior-tropp i damer, herrer og miks under KM I Troppsgymnastikk i Oslo.  Juniorene var ferdig med sine konkurranser etter to norske mesterskap, og rekruttene skal til Buskerudtrampetten og kretskonkurransen.  For seniorene var det viktig å få en testkonkurranse før Nordisk mesterskap.  Som ventet vant de alle klassene.