Flott innsats i Voronin-cup i Moskva

Mens mange handlet julepresanger tok Thea Mille Nygaard, Victoria Bøe, Mari Kanter, Eddie (trener) og Ingerid (lagleder) turen til Moskva. Stor hall, mange nasjoner, høyt nivå og flott innsats av Holmen-jentene.

img_8814  Fornøyde jenter etter lagkonkurranse og individuelle konkurransen.

 

Mari var først ut og kjørte nydelig hopp, bom og frittstående.  I skranke ble det ett fall i avsprang og en stopp, men de nye elementene satt. Med ny dobbel salto pikert i frittstående også, så var dette veldig positivt.  Hun kvalifiserte seg til finalen i bom.  I finalen ble det dessverre 2 fall, men en god erfaring.  Totalt i 4-kamp ble Mari nr. 15.

Thea Mille og Victoria kjørte i senior-klassen.  Victoria hadde fått vondt i ankelen under hopptrening dagen før, så hun hoppet ikke, men kjørte de andre apparatene.  I skranke var det flere nye elementer og kombinasjoner.  Noe satt, men dessverre måtte hun i gulvet en gang og mistet ett krav. Bom og frittstående bra.  Thea Mille hoppet og kjørte frittstående veldig bra.  I skranke ble det ett ekstra sving, mens i bom måtte hun i gulvet 1 tur.  Allikevel ble det en en flott ny personlig rekord.   Dette viser at arbeidet med å forbedre e-karakter og en økning på 9- tiendeler i D-karakter siden NM i oktober har gitt resultater.  Det ble en 5. plass i 4- kamp og plass i alle finaler.   I hopp kjørte hun veldig bra.  Skranke ble det en stopp, mens bom og frittstående ble kjempeflott.  Igjen over 51 poeng og en super men litt sur fjerde plass i bom etter en knalløvelse til over 13 poeng.  I frittstående ble det 5. plass .  Stor gratulasjon til jentene og hele trenerteamet med Aleksandra, Eddie og Staffan i spissen.