Flotte finaleresultater fra Tigers Cup, Riga

1 senior menn, 4 senior damer og 2 juniorjenter fra Holmen deltok i helgen i Tigers Cup i Riga. Det er enda flere uker til sesongen starter, så dette er kun en testkonkurranse for utøverne - men med mange positive signaler.

IMG_2588Det var fornøyde trenere og utøvere som kunne feire lørdag kveld etter 2 flotte turn-dager i Riga.  Holmen Tropp og Turn deltok for første gang i denne konkurransen, og det var flott erfaring i oppkjøring til sesongen.

Først ut var Egor Bolshakov i senior herrer.  Et overrasket trenerteam kunne konstantere at det ble 5. plass sammenlagt i 6-kamp!  Så var det juniorene sin tur. Mari Kanter og Åsne Øyulvstad  viste at det er nyttig med slik erfaring.  Mari kjørte best i hopp og ble nr. 5 totalt i 4-kamp, mens Åsne kjørte spesielt bra i hopp og bom. Hun ble nr. 8 sammenlagt.

Sist ut var seniorene.  De gjennomførte bra og kvalifiserte seg til flere finaler.  Best av jentene ble Thea Mille Nygaard foran Pernille Gulbrandsen.  Hakk i hel kom Victoria Bøe og Ingrid von Hafenbrädl.

IMG_2591I finalene på søndag ble det god uttelling.  Thea Mille  hoppet glimrende og kjørte også en flott skranke-øvelse.  Det ble to sølv.  I bom kjørte Victoria Bøe igjen en flott øvelse og hun kunne stolt motta bronse-medaljen.  Ingrid von Hafenbrädl kjørte årets beste skranke øvelse og ble honorert med bronse. Gratulerer til utøvere og trenerteam.