Flotte resultater i kretskonkurransen!

Holmen Tropp og turn sto som arrangør av årets første kretskonkurranse for turn kvinner og den andre for turn menn. Nærmere 400 utøvere slo salto, rullet, vinglet og jublet i Holmen turnhall fredag ettermiddag og lørdag. Holmen deltok med mange utøvere i alle puljene og resultatene var meget gode. Det er stor fremgang å spore fra de yngste utøverene til FIG -jentene.

IMG_4069.JPGHer ser man mange av Holmen sine deltakere som deltok i klassen med utførelseskarakter fredag ettermiddag.

Kretskonkurranse viste stor fremgang for alle utøverne.  Det jobbes godt på alle nivåer og i alle grupper.  Vi fikk se bedre stil, flere vanskeligere elementer og idrettsglede og spenning.   Dette er gøy og lover meget godt for fremtiden.

I 11 års klassen tok Jenny Håkegård og Amanda Grusd en soleklar dobbelseier. Det var også meget gledelig at det var flere jenter og overraskende mange inne blandt den beste 1/3. I 12 års klassen vant Hedvig Saga med Beatrix Rygg-Andresen på bronse. Her var det også stor fremgang å spore på de andre utøverne. I klasse 1 kjørte Bertine Markussen meget godt og viste stor fremgang. Det ble sølv. Her også overrasket de andre jentene og viste at det jobbes godt i mange grupper og på flere nivåer. Jentene som kjørte i klassen med e- trekk imponerte både publikum og trenerteamet. Guttene gjorde sine saker meget godt og viser stor fremgang for hver konkurranse. Gratulerer til alle utøverne og et fantastisk trenerteam (Aleksandra, Kateryna, Eugenia, Eddie, Egor, Artyom) og sportslig leder.