God start på sesongen i USA for turnjentene

7 utøvere fra Holmen T&T var på treningssamling og konkurranse i Dallas sammen med 7 andre lagvenninner som var på treningssamling. Dette var en lærerik tur for både utøvere, trenere og ledere, samtidig som jentene viste stor fremgang i konkurransen.

2016-02-13 17.34.35Tidlig fredag morgen dro 14 turnjenter fra Holment T&T til Dallas, USA via London.  Etter en lang reise ble det en positiv opplevelse både med standard på transport, hotell, kjøpesenter, mat og omgivelser.

Neste dag var det trening i Woga sitt anlegg i Frisco.  Stor flott hall med alt man kan tenke seg av tekniske og fysiske hjelpemidler.  En god økt ble fulgt opp av gode økter de neste dagene. Her lærte vi mye av å trene sammen med amerikanere, meksikanere og senere i uken Canada og Frankrike. Vi har mye å hente på effektivitet, fokus, ansvar for egen læring og indre drivkraft. Alle fikk prøvd nye elementer og forberedelsene til konkurransen helgen etterpå gikk flott. Dette var en gjeng som sto på hele tiden.

2016-02-13 18.46.522016-02-13 15.00.08Lørdag var det konkuranse og først ut var Victoria og Thale på level 6.  Victoria klikkfritt igjennom og stor fremgang på E-karakter.  Thale kjørte til ca 2 poeng høyere, men hadde dessverre ett fall i skranke.  Hvis ikke hadde det blitt medalje.  Thale ble nr. 9 i bom.  Jippi.

Åsne var nestemann ut på level 8.  Hun startet i skranke med dødsving etter Julius, men utenom det gikk konkurransen glimrende.  Første gang med pikert tjukahara i konkurranse og det ble sølv i hopp.  i tillegg tok Åsne 4. plass i bom og 7. plass sammenlagt.  Stor fremgang å se – moro!

2016-02-13 21.19.22Sist ut var elite-klassen, hvor vi deltok med 2 jr og 2 senior på laget. Ingrid kjørte kun skranke og bom etter å ha slått benet i skrankeholmen dagen før. Thea Mille gjennomførte en god konkurranse til personlig rekord – 50,85 poeng til tross for fall på siste serien i frittstående.  Knallbom til 13.55 og god skranke bidro sterkt. Ingrid hadde god bom, men fikk 1 fall i skranke.  Hun klarte de nye elementene, og det var kjempebra. Mari debuterte i junior-klassen og med mange nye elementer så er det gøy at hun gjennomførte så trygt og godt. Anne hadde også en god konkurranse og har vist stor fremgang i det siste. Dette lover godt for de neste konkurransene.Det var fint for alle å få erfaring på dette nivået. Woga vant lagkonkurransen foran Japan og Mexico.  Imponerende høy kvalitet på de yngre utøverne fra USA. I tillegg blir man imponert over nivået til til de beste amerikanske jentene fra Woga i skranke og bom. Kanskje ikke så rart at de har verdensmestere på laget.