Gull, sølv og bronse i kvalifikasjonskonkurransen

Gull, sølv og bronse i kvalifiseringskonkurransen til Nordisk mesterskap junior teamgym.

IMG_1730Holmen tropp og turn sammen med Oslo turnforening var de eneste 2 klubbene som stilte med lag i alle 3 klasser i kvalifiseringskonkurransen til Nordisk mesterskap for junior. I tillegg stilte Stag og Kristiansand i 2 klasser. Det laget som vinner kvalifiseringen får reise til Nordisk for NGTF. I tillegg vil 2. laget få tilbud om å reise på full egenfinans. Det var høyt nivå i konkurransen. Mange klubber har fått profesjonelle trenere, nivået er høyere, grunnlaget hos utøverne bedres og nye klubber kommer opp i toppen. Det er kjempebra.

Konkurransen startet med junior-jentene. De kjørte en flott konkurranse til nesten 50 poeng. De kjørte sitt maksimale pr. idag – utenom 2 fall på alle fire, som dessverre koster litt mye. Fornøyde trenere/ledere kunne konstatere at laget som hadde flere debutanter på dette nivået, ble nr. 2 – kun 0,1 poeng bak Arendal. Gledelig var også seieren i trampett.  Tredjeplassen ble delt mellom Drammen og Kristiansand.

Guttene var de neste i ilden. Guttelaget er fortsatt et ungt lag med flere år igjen i junior-klassen. De har vist stor fremgang i det siste, men det var en stor positiv overraskelse da resultatene kom: Guttene hadde vunnet sammenlagt med over 50 poeng, og de ble beste tropp i frittstående og trampett.

I Miks-konkurransen er nivået veldig høyt. Det ble som ventet jevnt i apparatene, mens frittstående hadde store utslag. Malvik vant klart frittstående og dermed konkurransen. Gratulerer – første gang Malvik representerer Norge i Nordisk. Oslo ble nr. 2 i frittstående og sammenlagt, mens Holmen ble nr. 3. Holmen vant trampett.

Vi gratulerer alle jentene og guttene samt trenerteamet!