Holmen Tropp og Turn 10 år!

Holmen Tropp og Turnforening ble stiftet 2. juni 2006. Til tross for sin unge alder har Holmen Tropp og Turn gjort seg bemerket på mange fronter - både med innovativitet, gode og nye breddetilbud og flotte resultater for konkurranseutøverne.

fyrverkeri(1)Holmen Tropp og Turnforening er Norges 3. største turnforening når man  ser på aktive medlemmer pr. 31.12.2015.  Dette skyldes først og fremst meget populære tilbud til barn og ungdom. Hvert semester er det ventelister for barn og ungdom mellom 6- 19 år som ikke driver med konkurranseidrett.  Det er plass-mangel som er hovedårsaken til at vi ikke kan dekke behovet.  Vi har gjennom alle årene hatt mange og meget dyktige trenere som har vært hovedårsaken til at tilbudene har vært attraktive.  Tusen takk til alle trenere som har bidratt.

I 2008- 2010 ble det utarbeidet planer og visjoner : 2020.  Målsetninger og visjoner som man synest var veldig hårete og føltes nok som stort press for de som skulle gjennomføre de, men det har gått over all forventning – selv før 2020.

Idrettsregistreringen pr. 31.12.2015 viser over 2200 medlemmer.  Holmen Tropp og Turn har i perioden 2007-2015 tatt 192 NM titler dvs. 21 NM titler pr. år i snitt.  Det er nok ingen annen norsk turnforening som er i nærheten av.   Holmen Tropp og Turn har tatt 30 internasjonale medaljer hvorav 2 EM titler samt flere Nordiske titler i samme periode.

En stor takk til alle de fantastiske barn, ungdom og voksne som vi har vært så heldige å ha i vår forening.

Tusen takk til foresatte som har bidratt i verdens beste dugnadsgjeng, styrearbeid og ulike komiteer.