Julie og Holmen til topps i nasjonal rekrutt-konkurranse

Julie og Holmen til topps i nasjonal rekrutt-konkurranse

Nasjonal rekrutt-konkurranse ble arrangert av Kristiansund og samler Norges beste 11 og 12 åringer. 170 jenter og gutter fra hele landet deltok. Holmen reiste med 8 utøvere. På forhånd var det knyttet stor spenning til lagkonkurransen og individuelle plasseringer, spesielt i 11 års klassen hvor man ikke har vært i konkurranse "med alle" før denne helgen.

img_3653Holmen startet i skranke.  Jenny fikk en litt dårlig start med å vippe over og fall på første element.  Resten av øvelsen ble litt preget av det, men allikevel en av de høyere karakterer i klassen i skranke.  Så fulgte jentene på i rad og rekke.  Flere med nye elementer, og det er gledelig at både vansker, teknikk, stil og strekk er i fremgang.   Julie kjørte igjennom bra og fikk helgens høyeste karakter i dette apparatet.  Neste apparat var bom- nerve-apparatet fremfor noen.  Det ble en tur i gulvet for de fleste. Maria fra Oslo ble beste utøver i dette apparatet.  Neste dag var det frittstående. Igjen spilte nervene noen ett puss, og det ble uvanlig mye fall i frittstående.  Julie gjennomførte flott og som eneste utøver på jente-siden med dobbelsalto.  Det er første gang vi ser i nasjonal rekruttkonkurranse.  Hun vant dette apparatet klart.  Konkurransen ble avsluttet i hopp. Flotte hopp av de fleste.  Julie beste hopp-karakter.

img_3644Holmen vant lagkonkurransen forholdsvis klart foran Nidaros og Oslo.  I 12 års klassen vant Julie R. Madsø klart.  Det var tett fra 2. plass og nedover.  Hedvig Saga ble nr. 5, Beatrix Rygg-Andresen nr. 9, Frida Strøm nr. 21, Elise Landa nr. 26.   Det deltok hele 57 jenter i denne klassen.  I 11 års klassen ble Jenny Haare Haakegaard nr. 3 i sin første nasjonale konkurranse. Mia Røsby og Bettina Steen gjorde også en god konkurranse i denne klassen.   Vi gratulerer alle utøvere og trenerteamet.