Landslagssamling i Tata, Ungarn

Ca 7 mil utenfor Budapest i Ungarn finner vi et olympisk treningssenter. Der samles utøvere fra judo, bryting, bueskyting, fotball og ikke minst turn ❤️❤️

Noen av oss bruker vinterferien på å dra på hytta, andre er som Mari. Torsdag 20 februar dro hun til Tata sammen med 5 jenter fra Oslo turn og 2 jenter fra Laksevåg turn i Bergen for et oppkjøringsleir mot vårens stevner. Etter å ha kommet til det (noe kjedelige) rommet på treningssenteret og ha spist lunsj (som etter 5 dager også ble litt kjedelig) trente de dagens økt for å bli kjent med apparatene. For oss som sitter på tribunen er en skranke bare en skranke men det handler om følelsen i hendene og svikten i materialet. 

Laget hadde som plan å trene 2 økter om dagen (og spise den kjedelige maten) og ha litt fritid på søndagen. Men siden Ungarn er enda verre enn Norge på å stenge alt på søndager valgte de å trene 2 økter på søndagen og ha litt fri på mandagen. Jentene dro på kjøpesenter for å utforske den Ungarske moten men den er ikke særlig lik den norske 😂

På spørsmålet hva Mari tenker om sesongen ligger fokuset på helgens Fig 1 konkurranse i holmen turnhall og så Unni og Harald som går av stabelen 13-15 mars i Oslo. Disse 2 konkurranse er en del av uttak mot Europa mesterskapen i Paris første helgen i mai. 

Siden klubbkompis og landslagsvenninne Thea Nygaard sier at Mari er i vanvittig god form for tiden så krysser vi i Holmen tropp og turn fingrene ekstra hardt fremover.