Litt positiv fredags informasjon:)

Igår startet vi med ute trening for flere av våre grupper. Det var bare strålende glade utøvere som møttes og gjennomførte bra alternativ trening. Neste uke vil enda flere grupper vare igang.

Vi har begrensede ressurser til å gjennomføre disse ute treninger, våre flinke trenere jobber foreløpig kun 20%, men jeg synes de har fått ut veldig mye av disse 20%. De nye retningslinjene fra regjeringen som kom 7.mai hjelper mye  https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/NIFs-anbefaling-til-utovelse-av-idrettsaktivitet/

Asker kommune har innvilget vår dispensasjonssøknad, så at våre tre dyktige landslagsjenter får trene inne i Holmen turnhall. Dette er vi veldig glade og takknemlige for. Takk til Asker kommune og Asker idrettsråd.  Treningen foregår under strenge smittevernregler med mange begrensninger men en veldig positiv utvikling i riktig retting. Foreløpig er det kun disse tre jenter som får trene inne og kommunen kan ikke svare på når de vil åpne hallen for mer normal trening. Men det går i riktig retting:)

I april fikk klubben inn kr 17 000 i Corona vips gaver fra gavmilde Holmen T&T venner. Tusen takk til dere:)

Vi jobber og påvirker alle kanaler vi kan for at vi så fort som mulig er tilbake til hverdagen.
Takk til dere alle for deres tålmodighet og forståelse.
Jeg vill spesielt trekke frem våre utrolige trenere. Jeg er så stolt av og glad i de, de står virkelig på for klubben sin, er positive og løsnings orienterte. Hvilken gjeng!

Var redde om dere og hverandre og benytt helgen til å å være ute i vår fantastiske natur.

Åsa