Medaljefangst i 2. FIG-konkurranse

23. og 24. april ble andre FIG konkurranse arrangert. Holmen deltok med 2 utøvere i junior og 3 i senior. For seniorene og de eldste juniorene var dette 2. uttak til Europamesterskapet.

TheaMille Finaler UH2016   TheaMille Frst UH2016    Holmen deltok med 2 junior-utøvere. Mari skulle primært prøve nye elementer med tanke på videre utvikling, da hun er for ung til å delta i Europamesterskapet for junior i Bern.  Hun kvalifiserte seg til 3 finaler og gjorde sine saker bra.  Hun fikk bl.a. prøvd dobbel pikert salto i frittstående for første gang.  Anne kunne med en optimal kjøring kvalifisere seg til EM, men måtte i gulvet 1 gang i skranke og fikk underkjent element.  Bom var den beste for året.  Dette lover godt for videre arbeid.  Vi ønsker begge disse unge damene lykke til i Nordisk mesterskap på Island.

 

 

IngridPak UH2016Seniorene hadde totalt sett en meget god  helg.  Thea Mille ble nr. 2, kun 0,05 fra gullet.  Victoria nr. 5 og Ingrid nr. 6.  I finalene gikk Ingrid til topps både i skranke og bom og det ble en bronse i frittstående.   Ny øvelse med dobbel salto for første gang. Kjempebra.  Victoria tok bronse både i skranke og bom.  Kjempebra laginnsats.  Både Ingrid og Thea Mille kvalifiserte seg til EM.   Vi gratulerer utøvere og trenerteam.