Medaljefangst i EM teamgym

Holmen var representert på 3 av troppene til Norge under EM teamgym. Det var 3 utøvere på senior herrer som tok bronse, 1 jente på junior miks som tok sølv og 4 gutter på junior herrer som ble nr. 4

em-2016  Miks junior-laget som tok sølv!

 

Holmen var representert både på trener og utøversiden.  Vår avdelingsleder Atle var trener for miks og herrer junior mens Simon var trener for senior-herrer og miks senior.

Athene Reigstad var med på junior miks-laget som var Norges beste gull-kandidat.  De kjørte bra i kvalifiseringen og ble nr. 2 – 0,5 poeng bak Danmark.  Dermed øynet man mulighet for gull i finalen.  Det ble veldig spennende, men en underkjent forover-sekvens i frittstående kostet dyrt.  De ble nr. 2 – kun 0,15 bak Danmark og med stor margin til bronsen.   I junior herre klassen gikk det dessverre ikke så bra som forventet.  På laget hadde Holmen 4 gutter: Sindre Veum, Mikkel Gjerde-Nes, Andreas Klæboe og Haakon T. Kanter.  Junior-guttene ble nr. 4.

På senior herrer deltok Odin Horne, Ole Kristian Granli og Knut Onsøyen.  Guttene kjørte en god finale til over 60 poeng og tok en fin bronse.   Norge tok 2 medaljer totalt.