Ny daglig leder

Ny daglig leder

Simon Skøtt Nielsen blir daglig leder med oppstart 1. august. Simon kjenner Holmen og gymnaster godt da han var trener i Holmen 2015-2018 og landslagstrener i 2018. For å ha tilstrekkelig administrativ kapasitet frem til daglig leder er på plass, er Petter Reffhaug leid inn i mai og juni.

Styret i Holmen Tropp og Turnforening har den glede å meddele at vi har ansatt ny daglig leder i klubben. Etter evaluering av flere søkere har styret besluttet å ansette Simon Skøtt Nielsen, 31 år, fra Danmark. Simon kjenner klubben godt da han jobbet som trener for troppsgymnastikk i Holmen i perioden 2015-2018. Han var også landslagstrener for troppsgymnastikk i Norge i 2018. Etter en periode hjemme i Danmark er Simon veldig motivert for å komme tilbake til Holmen og bidra til å stabilisere og videreutvikle klubben. Simon starter formelt i rollen 1. august, men vil starte å involvere seg noe allerede nå i mai/juni.
Styret vil samtidig informere om at vi har leid inn Petter Reffhaug i mai og juni (50%). Han er i gang allerede og bistår klubben administrativt, og håndterer daglig leders telefon og e-post.
Vi gleder oss til Simon er på plass, og til å ta tak i nye muligheter for å utvikle klubben.