Norgesmestere Teamgym damer junior

Det ble dårligere uttelling i NM nasjonale klasser enn vi er vant til, men NM Teamgym ble bedre for damene og herrene. Vi er stolte over våre junior-jenter som ble NORGESMESTERE I TEAMGYM.

IMG_01991

Årets Norgesmesterskap nasjonale klasser og Norgesmesterskap teamgym ble både oppturer og nedturer for Holmen T&T.  Vi er bortskjemte med NM- titler, men i år var det mye stang ut.  Det er nyttig læring, og Holmen kommer sterkere tilbake til neste år.   I NM nasjonale klasser ble det ingen gull, men jentene tok sølv i trampett og bronse i frittstående og tumbling.  Guttene tok sølv i trampett og tumbling samt bronse i frittstående.  2.laget tok 7. plass i trampett og 4. plass i tumbling. I miks-klassen ble det bronse, 7. og 8. plass i tumbling, 4. plass i trampett og frittstående.  I trampett ble det også en 7. og 9. plass.  Totalt 7 medaljer. Holmen deltok med flest utøvere i NM nasjonale klasser og NM teamgym junior.

Søndag var det troppsgymnastikkens formel 1.  Norgesmesterskap teamgym.  Miks-klassen startet ikke bra og det ble 6. plass.  Neste ut var herrer og damene.  Herrene gjennomførte flott tumbling og frittstående, men fikk noen fall i trampett.   De vant bronse.   Damenes 2. lag gjennomførte bra og det ble 12. plass til slutt.  1. laget kjørte meget bra i tumbling, 1 fall i trampett og frittstående.  Utførelse var flott og de ble NORGESMESTERE.  Vi gratulerer jentene og trener-teamet.