Topp-plasseringer i årets første FIG-konkurranser

Årets første FIG-konkurranse var Tigers-cup i Riga. Dit dro senior-jentene Michelle Nerem, Thea Mille Nygaard og Victoria Bøe, mens FIG 1 konkurranse i Norge var uttak for senior til EM. For juniorene var FIG 1 først og fremst viktig for å føle på det å konkurrere i hele 9 øvelser på 2 dager. Det er helt nytt med oblig for rekrutter og juniorer i Norge. Dette er ett tiltak for å løfte nivået for fremtiden. Forbundet satser på OL-deltakere i 2020 og 2024. Holmen deltok med 3 junior- og 2 senior-jenter i denne første FIG-konkurransen.

IMG_2027Tigers-cup i Riga var først ut.  Thea Mille Nygaard kjørte en meget god konkurranse første dag selv om det ble ett fall i skranke og bom.  Mange nye elementer ga høye D-verdier.  Victoria Bøe imponerte i bom og skranke, mens Michelle Nerem som debuterte internasjonalt gjorde en god konkurranse og kvalifiserte seg til finalen i frittstående.  Thea Mille vant seniorklassen og Victoria fulgte opp med en flott 4. plass.  I finalen ble det sølv til Thea Mille i hopp og DOBBELT i skranke med Thea Mille og Victoria. Supert.  I frittstående tok Michelle en flott sølvmedalje.

 

IMG_4163I FIG 1- konkurransen  vant Mari Tideman Kanter årets første oblig-konkurranse.   Her gjorde Holmen-jentene det meget godt.  Julie Røttum Madsø ble nr. 4 og Åsne Øyulvstad nr. 5.   I selvvalgte øvelser neste dag ble det GULL til Julie i hennes første konkurranse i junior-alder med en høy poengsum.  Imponerende.  Mange nye elementer, men allikevel kom hun igjennom uten store klikk.  Mari hadde flere fall i skranke, men resten var glimrende ,og hun ble nr. 3 sammenlagt.  Åsne Øyulvstad som debuterte i IMG_4159FIG-klassen tok en gledelig 4. plass.  Hun også med mange nye elementer.

IMG_7454I senior-klassen kjørte Victoria Bøe en konkurranse uten store klikk, men mye nerver i bom.  Flott skranke og frittstående.   Victoria ble nr. 4, mens i finalen kjørte hun glimrende og tok gull i frittstående og sølv i skranke.  Michelle Nerem ble nr. 9 i 4-kamp og tok en flott 4. plass i frittstående-finalen.

Vi gratulerer alle utøverne og trenere.