Treningstilbud voksne

Gymnastikk (og turn) er en aktivitet man kan drive hele livet. De minste hopper og spretter, løper og kryper, klatrer og snurrer med bleie og turndrakt. Ved siden av står Herr Karlsen og Fru Halvorsen og myker forsiktig opp kroppen før de skal starte dagens økt,-sammen med treningskameratene med snittalder på 82 år. Her finner du treningstilbudet vårt for aldersgruppen 16 år og eldre .

Cool Gang

Cool Gang er et populært ungdomstilbud for deg som er 15 år og eldre. Ønsker du personlig utfordringer? Synes du det er gøy å turne, men ønsker ikke konkurranseaspektet? Kanskje du driver med annen idrett og ønsker å utvikle koordinasjonsevnen?

Cool Gang har trening 1 eller 2 dager i uken for gutter og jenter. Vi har egne jentegrupper. Treningen vektlegger generell fysisk trening, akrobatikk, trampoline, trampett og tumbling samt personlig utfordring, fleksibilitet og sosialt miljø.

GymX Turn for voksne

GYmX Turn er for deg som er over 20 år som har drevet med turn tidligere, eller som aldri har prøvd turn, men alltid hatt lyst til å prøve. Dette er et veldig attraktivt tilbud for deg som ønsker utfordringer og allsidig trening. Turn kan brukes som basistrening for andre idretter.

GymX Smidighet og styrke

GymX Mosjon er et aktivitetskonsept for menn og kvinner fra 30 år og oppover, uansett hvilket fysisk nivå man er på.

Målet er å legge forholdene til rette for at flere seniorer kan være fysisk aktive lengre, ar de som har vært fysisk aktive tidligere ikke skal slutte og de som ikke har vært fysisk aktive kommer i gang.

Aldringsprosessen er en del av selve livet. Hvor hurtig og hvor mye vi eldes er individuelt. Kroppen vår er skapt for å brukes. Det er derfor meget viktig at seniorer bruker kroppen sin og bruker den riktig. Seniortrening bruker treningsprinsipper for å oppnå treningseffekt med lavest mulig risiko for skade.

GymX Hjertegod

GymX er et treningstilbud til deg som har gjennomført hjerterehabilitering eller som ønsker en lettere treningsform.
Hyggelig, trivelig og trygg atmosfære, med sosialt samvær etter treningen. Treningen vil foregår på dagtid.

Målet er å legge forholdene til rette for at flere seniorer kan være fysisk aktive lengre, de som har vært fysisk aktive tidligere ikke skal slutte og de som ikke har vært fysisk aktive kommer i gang.

GymX Basistrening

Basistrening er trening med fokus på grunnleggende og koordinativ trening. Vi setter fokus på kjernemuskulatur og bevisstgjøring av god teknikk for effektiv og riktig trening. Treningen ivaretar hele kroppen og vi jobber mye med stabilitet, koordinasjon, styrke, bevegelighet og skadeforebyggende øvelser. Treningsformen er allsidig og passer for alle som ønsker å bygge opp en allmenn fysisk kapasitet. Det settes ingen krav til tidligere treningskunnskaper eller fysisk form.

BASIS er Balanse Allsidighet Styrke Indre forståelse Smidighet